Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Rijden in een automaat is veel eenvoudiger dan in een handgeschakelde auto. Tijdens de reguliere rijopleiding leer je eerst omgaan met de koppeling en versnellingspook. Bij Verkeersschool Voskamp slaan we deze ‘warming-up’ over, trek je op en let's go!  Hierdoor kun jij je richten op andere belangrijke aspecten, zoals de verkeersregels en je kijkgedrag.

Hierdoor kun jij je rijbewijs sneller en voordeliger halen.

Daarnaast is elektrisch lessen een verantwoordelijk en milieubewuste keuze. Je houdt rekening met de ‘warming-up’ van de aarde  en eigen toekomst.

Verkeersschool Voskamp bereidt jou voor op de toekomst

Wist je dat er al meer dan 90.000 laadpalen  zijn in Nederland? En dat vanaf 2030 de overheid wil dat er alléén nog emissieloze auto’s (auto’s die geen schadelijke stoffen uitstoten) worden verkocht ?

Én dat vanaf 2025 zelfs zero emissie zones in meer dan 25 gemeentes worden ingesteld? Zero emissie zones zijn gebieden waar alleen nog auto’s, bestelbussen en vrachtwagens mogen komen die rijden zonder uitlaatgassen

De overheid blijft via verschillende wegen elektrisch rijden stimuleren. Je betaald bijvoorbeeld geen wegenbelasting, minder bijtelling en ontvangt subsidies  (SEPP) bij de aanschaf van een elektrische auto.