Ga niet zonder kennis het verkeer in, onze mening over valsspelen bij theorie-examen

Sinds kort is onze branche voor de zoveelste keer in een kwaad daglicht gesteld en daar balen wij als kwaliteitsrijschool enorm van. Uit onderzoek van RTL4 is het vermoeden wat wij al een tijdje hadden glashard aangetoond, door trucjes te leren kun je slagen voor het theorie-examen zonder daadwerkelijk kennis te hebben van de theoriestof. Wij als Verkeersschool Voskamp zijn hier fel op tegen, je moet als leerling kennis hebben van de theorie om later veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer. Dit veilig voor jezelf en voor de medeweggebruikers.

Goede theoriecursus
Al sinds jaar en dag geven wij een gedegen theorieopleiding waarbij de leerling volledig wordt voorbereidt op het theorie examen én de verdere voortgang op de weg. Wij geloven erin dat iedereen kan slagen voor het examen wanneer de kennis goed en volledig is aangeleerd. Een leerling mag alleen slagen voor het theorie-examen omdat zij de kennis heeft. 

Frauderen is een keuze
Dat er nu een mogelijkheid is om doormiddel van trucjes te slagen betekend dat ouders en leerlingen nu een keuze hebben. Je kan gaan voor een gedegen theorie opleiding en daarbij veiligheid op de weg of ervoor kiezen om vals te spelen. Dit maakt het slagen misschien gemakkelijker, maar de praktijk zal vele malen moeilijker worden zonder kennis van de borden of voorrangssituaties. Ons enige advies is, maak een verstandige keuze en kies voor je eigen verkeersveiligheid!

Gezondheidsverklaring regelen

Download het formulier (pdf).

Meer informatie via info@verkeersschoolvoskamp of 0575-543044.